Officieel dealer van

Toyota Vorkheftruck 8FBMT45

Kenmerken Toyota Traigo80:

- 4 wiel uitvoering
- Hefcapaciteit 4500 kg
- Toyota AC² technologie
- Toyota ORS stoel
- Lage instap en veel beenruimte
- Robuust metalen chassis
- Oliebadremmen
- Slimline stuurkolom 
- Toyota SAS systeem (gepatenteerd)

De 6  SAS functies:

 

De Traigo 80 is ontworpen met 4 kernwaarden:

Safety(Veiligheid)

Toyota’s Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) is ’s werelds eerste systeem voor actieve stabiliteit van de vorkheftruck. Door de gebruiker en de lading te beschermen tijdens het rijden, manoeuvreren, heffen en dalen levert SAS ondersteuning voor veilig gebruik in de dagelijkse praktijk. Daarnaast zorgt de optimalisatie van de rijsnelheid bij geheven mast ervoor dat vorkheftrucks met de juiste veilige snelheid blijven werken. Heftrucks moeten eenvoudig te gebruiken zijn en bijdragen aan veiligheid op de werkplek is de filosofie van Toyota Material Handling. Daarom biedt de Toyota Traigo80 bijvoorbeeld een standaard ‘autonormaal pedaal layout’ zoals gebruikelijk in personenwagens. Dit biedt een intuïtieve en probleemloze rijervaring. De stuurwielindicator op het digitale display toont de positie van het achterwiel, zodat chauffeurs in één oogopslag weten in welke richting de vorkheftruck beweegt bij het starten en draaien.

Productivity(productiviteit)

De Toyota Traigo 48 met AC2-technologie is ontworpen voor langere inzettijden en hogere productiviteit. Als er in uw bedrijfssituatie vaak achteruit of op oneffen ondergronden moet worden gereden, kan de formule Traigo+ productiviteit (optie) meer productiviteit leveren.

Environment (duurzaamheid)

Gebruikers hebben trucks nodig die het gewoon blijven doen. Alles draait om het maximaliseren van de effectieve inzettijd en het minimaliseren van de tijd voor reparatie en onderhoud. Traigo80 is ontworpen om de onderhoudbehoefte te verminderen. De motoren en besturingssysteem van Toyota vereisen minimaal onderhoud. Het remsysteem is regeneratief, en door gebruik van oliebadremmen is het systeem vrij van onderhoud. Een vermogensbegrenzer zorgt ervoor dat als de bestuurder probeert te gaan rijden terwijl de parkeerrem nog geactiveerd is, het motorvermogen beperkt wordt om slijtage van de motor te voorkomen en de bestuurder een waarschuwing krijgt.

99% recyclebaar
U leest het goed, de Toyota-ingenieurs hebben een truck ontwikkeld die voor 99% recyclebaar is. Daardoor wordt de belasting voor het milieu aan het einde van de levensduur gereduceerd tot een absoluut minimum. Asbest, kwik en cadmium zijn volledig verdwenen, en de hoeveelheden lood en hexavalent chroom zijn enorm verminderd.

Drivability(rijeigenschappen)

Het efficiënt en veilig transport van goederen hangt niet alleen af van de prestaties van de trucks maar ook van de prestaties van de chauffeur. De Toyota Traigo 48 is ontworpen en gebouwd met het oog op de chauffeur om maximale productiviteit altijd te kunnen waarborgen.

Meer comfort – minder vermoeidheid
Comfort is niet zomaar ‘prettig om te hebben’ – het is een noodzaak om topprestaties te leveren. De Traigo 80neemt de ergonomie voor de bestuurder zeer serieus. Veel beenruimte en lage opstap en een ergonomisch interieur resluteerd in rust en plezier in het werk.

Alles onder controle van de chauffeur
De Toyota Traigo 80 is ontworpen om ervoor te zorgen dat de chauffeur alles onder controle kan houden.

Duidelijke, beknopte informatie
De driveability van de Toyota Traigo 48 wordt verder verbeterd door het multifunctionele display in het dashboard. Belangrijke informatie is in één oogopslag zichtbaar en meer gedetailleerde informatie is te verkrijgen door middel van eenvoudige bediening met knoppen.

Referentie
2014564

Merk
Toyota

Bouwjaar
2015

Hefcapaciteit
4500
kg.

Hefhoogte
3300
mm.

Batterijcapaciteit
80V/930Ah

Vraag meer informatie aan

* Verplichte velden. Uw gegevens  worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Lees ook onze privacyverklaring.