Officieel dealer van

Toyota Orderverzameltruck OME100NW

Toyota Optio-M Serie

Kenmerken:
- E-man stuursysteem (uniek)
- 'Walk through' versie van de OME100N
- Orders verzamelen tot 3,4 meter 
- Max. capaciteit 1000 kg
- Smal chassis 810 mm
- Energie efficiëntie
- Optimesed Truck Performance (OTP)
- Handige opbergvakken en krimpfoliehouder
- Opklapbare beschermbeugels 

Het W-model is ontwikkeld voor orderpicking van brede en grote lasten, zodat de orderverzamelaar de lasten ergonomisch en veilig op de pallet kan plaatsen.

BT Powerdrive
De BT Optio zijn uitgerust met het BT Powerdrive-motorcontrolesysteem met AC-aandrijfmotor. Een centrale processor controleert de truckprestaties, wat resulteert in een extreem soepele bediening bij alle snelheden. Telkens wanneer de truck vaart mindert of remt, wordt de energie teruggevoerd naar de batterij, zodat lange werkshifts op slechts een batterijlading uitgevoerd kunnen worden.

Smooth Operator-concept
De nieuwe modellen uit de BT Optio M-Serie zijn ontworpen rondom het Smooth Operator-concept, om de orderpicker, optimale ondersteuning te bieden tijdens zijn werkzaamheden. Dit betekent een comfortabele en gebruiksvriendelijke werkplek die overzichtelijk en praktisch in gebruik is.

E-man-stuursysteem
Het E-man-stuursysteem van de BT Optio M-serie is gebaseerd op een flexibele stuurarm met schakelaars voor het rijden, heffen en dalen en een soepele elektronische besturing. De stuurarm is ontworpen om de bestuurderspositie te volgen. De arm kan naar links en rechts bewegen zodat meelopen langs de truck mogelijk is. De E-man-stuurarm maakt een kleine draaihoek mogelijk, hierdoor blijven de armen van de bestuurder veilig binnen het truckprofiel. Als de truck is voorzien van een heffend bestuurdersplatform dan beweegt de stuurarm mee. Hierdoor rijdt de truck onder alle omstandigheden gemakkelijk en efficiënt.

Optimised Truck Performance
Het BT Powerdrive-systeem verlaagt de rijsnelheid van de truck automatisch bij het nemen van bochten, zodat rijden in alle omstandigheden veilig is. Automatische snelheidsvermindering wordt ook toegepast bij het werken op hoogte.

Orderverzamelen op hogere niveaus
De BT Optio M-modellen zijn niet alleen ontwikkeld voor rail- of inductiebegeleiding in zeer smalle gangen, maar ook om vrij te rijden in bredere gangen. BT Optispace stemt continu de rijsnelheid af op de platformhoogte. De bestuurder kan zich daardoor geheel op het orderverzamelen concentreren; vertrouwens op de stabiliteit en prestaties van de machine. De ruime cabines van de BT Optio M-serie, met de minimale afstand tussen de bestuurder en de lastdrager, zorgen voor maximale productiviteit en verminderde fysieke belasting bij de bestuurder. 

Referentie
2017574

Merk
Toyota

Bouwjaar
2017

Hefcapaciteit
1000
kg.

Hefhoogte
3400
mm.

Batterijcapaciteit
24V/465Ah

Vraag meer informatie aan

* Verplichte velden. Uw gegevens  worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Lees ook onze privacyverklaring.