Officieel dealer van

Ravas IForks2500

Draadloze weegvorken

Vlaming Groep heeft drie sets gebruikte IForks2500 beschikbaar. IForks van Ravas zijn de successvolle draadloze weegvorken voor vorkheftrucks, reach trucks en smalle gangen trucks.

Compact en bestand tegen een stootje

De beide weegvorken communiceren het opgenomen gewicht met de indicator in de cabine via Bluetooth. Het weegsysteem wordt gevoed door robuuste, uitwisselbare batterijmodules. Alle elektronica- en voedingscomponenten zijn door RAVAS exclusief voor het iForks-concept ontwikkeld. Daardoor zijn ze niet alleen volledig bestand tegen ruw gebruik, maar ook uitermate compact gebleven, zodat de maten van de weegvorken (bxh = 133x58 mm) dicht bij die van standaard heftruckvorken blijven en de gebruiker niet hoeft in te leveren op handlingsgemak.

Eenvoudig en goedkoop in het gebruik

De iForks gewichtsindicator in de cabine toont het gewicht van de last op de vorken en levert een compleet spectrum aan weegfunctionaliteiten: bruto/netto wegen, totaalgewichten per zending, code-invoer, datum/tijd-registratie en een telfunctie. De indicator kan de weeginformatie overdragen aan een printer, een truckterminal of direct naar een WMS of ERP-systeem sturen, via RS232, Bluetooth of WiFi. Het display heeft een heldere achtergrondverlichting, zodat het zelfs in de donkere hoekjes van een magazijn of productiehal goed afleesbaar is. iForks is uitgerust met Digital Calibration Technology: via de toetsen van de indicator kan het weegsysteem snel en nauwkeurig digitaal afgeregeld worden. Dit maakt het weegsysteem zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt voor lage cost of ownership.

Gebruiker regelt powermanagement zelf

De gebruiker kan het powermanagement van de iForks zelf regelen. Het weegsysteem heeft een auto-shut-off functie die de elektronica automatisch uitschakelt wanneer ze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt. Via een powermanagement-menu op de indicator kan de gebruiker de uitschakeltijd zelf aanpassen aan het gebruik en de inzet van de truck.

iFORKS ook geijkt leverbaar

iForks zijn ook verkrijgbaar in een geijkte uitvoering. RAVAS heeft een iForks certificaat met nummer T2735 gekregen op 1000 delen, met 2 kg als kleinste uitleesstap.

iForks 2500: 0-2000 in 2 kg stappen, boven de 2000 kg in stappen van 5 kg;

Referentie
VR Ravas IForks2500

Merk
Ravas

Bouwjaar

Hefcapaciteit
2500
kg.

Vraag meer informatie aan

* Verplichte velden. Uw gegevens  worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Lees ook onze privacyverklaring.