Officieel dealer van

MP elektrische scooter SX500AC

De kenmerken van MP elektrische trekkers en scooters zijn krachtig, sterk en wendbaar. Bij het ontwerpen van het robuuste chassis van deze nieuwe SX500-AC is rekening gehouden met de wensen van de gebruiker. Hierdoor is de machines in vele sectoren inzetbaar.

Een krachtige AC-motor en een lage opstap maken van deze scooter een alleskunner. De multifunctionaliteit komt het best naar voren in de uitvoering met afstandsbediening. Met verplaatsen van winkelswagen en winkelkarren worden de operationele kosten flink omlaag gebracht.

De SX500-AC elektro scooter van MP met een trekvermogen van 500 kg. is ontwikkeld voor supermarkten, grootwinkelbedrijven, ziekenhuizen, etc. De machine kan een lichte helling met last prima aan. Specifieke aanpassingen ten aanzien van deze machine zijn legio. Vraag hiervoor meer informatie op.  Afhankelijk van de inzet kan de machine geleverd worden met een drietal tandwielverhoudingen, welke naadloos aansluiten bij de werkzaamheden. Tevens is de machine leverbaar met een zitpositie voor de bestuurder.

Kenmerken:
- AC techniek
- Laadvermogen 500 kg
- Diverse tandwielverhoudingen
- Leverbaar met afstandsbediening
- Sterk en robuust chassis

Op de afbeelding wordt een MP SX500AC weergegeven met een speciale koppeling t.b.v. het vervoer van bedden in ziekenhuizen en/of verzorgingscentra.
Deze koppeling is bij uitstek geschikt voor het +Image 3W bed van Wi-bo (wissner-bosserhoff).

Referentie
MPD-SX500AC

Merk
MP

Bouwjaar
2018

Batterijcapaciteit
90 Ah

Vraag meer informatie aan

* Verplichte velden. Uw gegevens  worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Lees ook onze privacyverklaring.