Officieel dealer van

BT elektrische stapelaar SWE145L

Deze demomachine is per direct beschikbaar. Het betreft BT Staxio W-serie, type SWE145L. Deze machine heeft een hefcapaciteit van 1450 Kg bij bij lastzwaartepunt van 600 mm. De stuurarmlengte is geoptimaliseerd voor een hoge veiligheid en houdt de voeten uit de buurt van de truck.

Net zoals alle Toyota trucks, is de BT Staxio gebouwd volgens het Toyota Productie Systeem (TPS) dat borg staat voor een uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De BT Staxio W-serie is ontworpen om de bestuurder door te kunnen laten werken - simpel en veilig. De trucks bieden een essentieel hefvermogen voor magazijnen en winkels waar veiligheid en wendbaarheid van groot belang zijn.

5-puntschassis

De BT Staxio W-serie is uitgerust met het unieke BT 5-puntschassis voor een uitstekende stabiliteit en controle, met name op hellingen en ongelijke ondergronden.

Voorzichtig gebruik – met Click-2-Creep!

Precieze positionering is gemakkelijk met deze trucks uit de BT Staxio W-serie. Met de unieke click-2-creep-functie verandert de snelheid met slechts een dubbelklik op de stuurarm in kruipsnelheid voor een veilige bediening in krappe ruimtes.

Centrale stuurarm

De stuurarm is in het midden geplaatst, zodat beide kanten op kan worden gedraaid met een kleine draaicirkel.

Ruim aanbod

De BT-Staxio W-serie omvat een eenvoudige monomastuitvoering voor het verplaatsen van lage en lichte ladingen (SWE080L), uitvoeringen met heffende steunpoten voor optimale bodemvrijheid (SWE120L/SWE140L/SWE145L/SWE160L/SWE200L), een versie met verstelbare vorkbreedte en breedspoorsteunpoten(SWE120S/ SWE140S), een versie die is ontworpen voor dubbelstapelen (SWE200D) en een model with pantograafmast (SWE120XR).

Totalview-concept

De SWE-modellen, ontworpen met Toyota’s Totalview Concept, zijn uitgerust met Clearview-masten en bieden uitzicht op de vorkpunten vanaf de bestuurderspositie

 

 

Referentie
2018521

Merk
BT

Bouwjaar
2016

Hefcapaciteit
1450
kg.

Hefhoogte
4150
mm.

Batterijcapaciteit
24V 300Ah

Vraag meer informatie aan

* Verplichte velden. Uw gegevens  worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Lees ook onze privacyverklaring.